Kırklareli Müftümüzün, Ilçe Müftüleri Ve Din...

Kırklareli Müftümüzün, Ilçe Müftüleri Ve Din Görevlilerimizle Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi

kırklareli müftümüzün, ilçe müftüleri ve din görevlilerimizle tanışma toplantısı gerçekleştirildi

07 Temmuz 2020 - 17:30

İl Müftümüz Sayın Aydın YIĞMAN, aylık yapılan mutat toplantıda İlçe müftüleri, şube müdürleri, vaizler, imam-hatipler, K.Kursu Öğreticileri ve müezzin-kayyımlar ile tanıştı. Toplantının başlangıcında Kemal Canlı Camii müezzini Adem Demircioğlu tarafından Kuran-ı Kerim tilavet edildi. İl Müftümüz ise konuşmasında iyi bir din hizmetinde kaliteli görevlilere ihtiyaç olduğunu, bu ihtiyacın değerli meslektaşlarımız vasıtayla gerçekleşeceğini ifade ederek kendilerine tavsiye ve isteklerini bildirdi. Toplantı da tayini çıkan Şube müdürümüz Ahmet Sainkaplan veda konuşması yaparak helallik istedi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret