Kocaeli’de 2019 Hac Uğurlama Programı Cengiz Topel Havaalanında...

Kocaeli'de 2019 Hac Uğurlama Programı Cengiz Topel Havaalanında Gerçekleşti.

2019 hac uğurlama programı cengiz topel havaalanında gerçekleşti.

24 Temmuz 2019 - 17:51

2019 yılında hacca gitmek için hazırlıklarını tamamlayanhacı adaylarının heyecanlı bekleyişleri sona erdi. Kocaeli İl Müftülüğü'müzün organizasyonuyla hacca gitmek için kayıt yaptıran 170 kişilik hacı adayı kafilesi kutsal topraklara uğurlandı.

İl Müftülüğümüz tarafından hacı adayları için 23 Temmuz 2019 Salı günü Cengiz Topel Havaalanında uğurlama merasimi düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği hacı uğurlama merasimine Vali Yardımcımız Aytaç Akgül, İl Müftümüz Sinan Cihan, İlçe Müftüleri, Din görevlileri ve hacca gidecek adaylarımızın aileleri katıldı.

Uğurlama töreni, Zincirlikuyu Camii baş imam hatibi Necati Adıgüzel ve Yeni Cuma Camii Müezzini Ali Gülmez'in Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı, ilahilerle devam etti.

İl Müftüsü Cihan, yaptığı konuşmada hacı adaylarına hac ibadeti ile ilgili olarak tavsiyelerde bulundu.

Vali Yardımcısı Aytaç Akgül ise hac adaylarına hayırlı yolculuk dileklerini iletti.

Kartepe Müftüsü Mustafa Nurgün'ün yaptığı duanın ardından hacı adaylarımız sevinç gözyaşları içinde Medine’ye gitmek üzere uğurlandılar.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri