Kocaeli’de Cami Hizmetlerinin Etkin Hale Getirilmesi...

Kocaeli'de Cami Hizmetlerinin Etkin Hale Getirilmesi çalışmaları Kapsamında Marmara Bölgesi Il Müftüleri Istişare Toplantısı Sakarya'da Gerçekleştirildi.

cami hizmetlerinin etkin hale getirilmesi çalışmaları kapsamında marmara bölgesi il müftüleri istişare toplantısı sakarya'da gerçekleştirildi.

10 Ocak 2024 - 17:50

“Cami Hizmetlerinin Etkin Hale Getirilmesi Çalışmaları” kapsamında Marmara Bölgesi İl Müftüleri İstişare toplantısı Sakarya İl Müftülüğünde gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında İlimiz Müftü vekili Ihsan Yegen, Ev sahipliği sebebiyle Sakarya İl Müftülüğü İl Müftümüz Mehmet Aşık hocamıza, ekibine ve katkıları dolayısıyla değerli Bolu İl Müftülüğü , Bilecik İl Müftülüğü 11, Bursa Müftülüğü, Eskişehir İl Müftülüğü, Düzce İl Müftülüğü ve Yalova İl Müftülüğü İl Müftülerimize teşekkürlerini iletti.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.