Diyanet Akademisi Samsun Aşıkkutlu Dini Ihtisas Merkezi 1. Dönem...

Diyanet Akademisi Samsun Aşıkkutlu Dini Ihtisas Merkezi 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Töreni Diyanet Işleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Sayın Mustafa ırmaklı’nın Katılımı Ile Gerçekleştirildi.

diyanet akademisi samsun aşıkkutlu dini ihtisas merkezi 1. dönem aday din görevlileri mezuniyet töreni diyanet işleri başkanlığı strateji geliştirme başkanı sayın mustafa ırmaklı’nın katılımı ile gerçekleştirildi.

10 Ocak 2024 - 19:05

Diyanet Akademisi Samsun Aşıkkutlu Dini İhtisas Merkezi 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Töreni Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Sayın Mustafa IRMAKLI’nın katılımı ile gerçekleştirildi. 

İl Müftümüz Sayın Seyfullah Çakır törene katılırken yaptığı konuşmada; Diyanet İşleri Başkanlığı'nın toplumdaki görevi ve din görevlisinin sorumluluğuna değindi.  

Irmaklı göreve yeni başlayacak olan görevlilere hitap ederken; "Biz bu çağın insanını kalbiyle buluşturmaya çalışıyoruz,  fıtratıyla buluşturmaya çalışıyoruz, inancıyla buluşturmaya çalışıyoruz,  medeniyetiyle, peygamberiyle ve onun güzel ahlakıyla buluşturmaya çalışıyoruz. Yasamız, mevzuatımız, tüm ilkelerimiz bizden bunu ister... " İfadelerine yer verdi. Ardından aday din görevlilerine meslek hayatları ve öesleki ehliyetlerine dair tavsiye ve yöntemlerle konuşmasını tamamladı. 

Program aday din görevlilerinin dini musiki dinletisi ile son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Valisi Soytürk, Kurban Vekâletini Tdv’ Ye Verdi
Tekirdağ Valisi Soytürk, Kurban Vekâletini Tdv’ Ye Verdi
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş "orman Benim" Kampanyasına Katıldı
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş "orman Benim" Kampanyasına...