Kocaeli’de Prof. Dr. ümit Meriç Gençlerle Ve Tdv...

Kocaeli'de Prof. Dr. ümit Meriç Gençlerle Ve Tdv Gönüllüleriyle Buluştu

prof. dr. ümit meriç gençlerle ve tdv gönüllüleriyle buluştu

23 Mayıs 2022 - 17:50

Türkiye Diyanet Vakfı Kocaeli Kadın Kolları tarafından düzenlenen "Türkiye Diyanet Vakfı Gönüllüleri Okur Yazar Buluşmaları" projesi kapsamında Prof. Dr. Ümit Meriç gençlerle ve Türkiye Diyanet Vakfı Gönüllüleriyle buluştu.

TDV Kocaeli il Kadın Kolları, TDV Kocaeli Gençlik Kolları, Kocaeli Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Merkezi ve Gençlik Koordinatörlükleri organizesinde düzenlenen programda Prof. Dr. Ümit Meriç, gençlerle ve gönüllülerle "Dualar ve Aminler" kitabını konuştu. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği programa İl Müftü Yardımcısı Melek Alçın, İl Gençlik Koordinatörü İnci Ar, Berrin Çelebi, TDV Kadın Kolları sorumlusu Mevlüde Şeker, TDV Gençlik Kolları sorumlusu Merve Şahin ve gençler katıldılar. Daha sonra 12. Kocaeli Kitap Fuarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin konuğu olan Meriç personelimizle birlikte Selim Sırrı Paşa Konağı ve mezarını, Bağçeşme Şehitliğini ve Orhan Cami'ini ziyaret etti.
Meriç, Ormanya Orman Kütüphanesindeki konuşmasında gençlere okumalarını, kültürden irfana giden yolu keşfetmek için çaba göstermelerini ve duayı terketmemelerini öğütledi. Ayrıca okumak kadar gezmenin de ruha katkı sağladığını ömürlerinde gezmeye vakit ayırmalarını ifade etti. Program sonunda gençlerin sorularını yanıtlayıp kitaplarını imzalayan Profesör Meriç’e İl Müftülüğü tarafından günün hatırası olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından Hayat Rehberi Kur’an (Konulu Tefsir Çalışması) kitabı hediye edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...