Muğla’da Müftü çapçı çiftlerin Nikahını Kıydı

Muğla'da Müftü çapçı çiftlerin Nikahını Kıydı

müftü çapçı çiftlerin nikahını kıydı

23 Mayıs 2022 - 18:25

Muğla İl Müftülüğü'nde Resmi Nikah merasimi.   Rahman ve Merve Meryem Çiftinin Resmi nikahını İl Müftüsü Yaşar Çapçı kıydı. 2017 Yılında verilen yetki ile Resmi Nikahlar artık İl ve İlçe Müftülüklerinde İl ve İlçe Müftüleri tarafından da kıyılıyor.   Rahman Ve Merve Meryem Aldeniz çiftinin tercihi de Muğla İl Müftülüğü oldu. Çift,İl Müftülüğü’nde Nikah İşlemleri yetkilisi Hasan Aykaç’a başvuru yaparak Nikah Gününü tespit ettikten sonra, 20 Mayıs 2022 Cuma Günü aileler ve şahitlerin huzurunda, Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı’nın kıydığı Nikahla resmi olarak dünya evine girdi.   Muğla İl Müftüsü Yaşar çapçı resmi olarak İmzaları almadan önce kısa bir sohbette bulundu.   Aile kurumu hakkında tavsiyelerde bulunan Çapçı, Aldeniz çiftine hem dünya hem ahirette mutluluk diledi.   Nikah ile ilgili her iki tarafın da olumlu beyanı sonrası çift imzalarını attı ve Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı evlilik cüzdanını Merve Meryem Aldenize teslim etti.   Çekilen toplu fotoğraflarla Nikah programı sona erdi. Çiftlerin Mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret