Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Din Görevlileriyle Buluştu.

kocaeli valisi seddar yavuz, din görevlileriyle buluştu.

19 Ocak 2023 - 17:50

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, her ay mutad olarak Erkek ve Kadın Din Görevlilerine yönelik gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya İzmit İlçe Müftülüğünde görevli İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı. İl Müftüsü Sinan Cihan’ın açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan Vali Yavuz: “Öncelikle bugün din görevlilerimizle birlikte olmaktan dolayı büyük bir onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Nebevi mesajları ayrıştırmadan toplumun her kesimine ulaştırmak gibi ulvi bir görevi yerine getiriyorsunuz. Rabbim bu yolda gayretinizi boşa çıkartmasın. Din hizmeti noktasında sahih dini bilgiyi kaynağından alıp genç nesillere aktarmak bu yolda en önemli hizmetttir. Bu manada İl ve İlçe Müftülüklerimizin bünyesinde hizmet veren 4-6 yaş Kur’an Kurslarımızı önemsiyorum. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın manevi bakımdan yetişmesi noktasında sizlere büyük sorumluluk düşüyor. Bu minvalde yapılacak olan maddi ve manevi her türlü çalışmalarınızda devlet olarak yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle bizleri sabırla dinlediğiniz için, başta Sayın İzmit İlçe Kaymakamımıza, İl ve İlçe Müftülerimize, müftülük personelimize, erkek ve kadın din görevlisi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Düzenlenen toplantı sonunda, Vali Yavuz’a din görevlileri adına çiçek takdim edildi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri