Konya’da Berat Kandili Dualarla Idrak Edildi

Konya'da Berat Kandili Dualarla Idrak Edildi

berat kandili dualarla idrak edildi

25 Şubat 2024 - 17:55

Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili, camilerimizde düzenlenen "Kandil Özel Programı" ile idrak edildi.

İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin katılımıyla Karapınar Sultan Selim Camii’nde düzenlenen Berat Kandili özel programında vatandaşlar, geceyi ibadet ve dualarla idrak etti.

Yatsı namazı öncesinde başlayan kandil özel programında din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetleri, tesbihat, Mevlid-i Şerif ve okunan ilahilerle gönüller coştu.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Akpınar, Berat kandilinin önemine dair vaaz verdi ve gecenin nasıl değerlendirilmesi gerektiği konusuna cemaate bilgiler aktardı.

Eller semaya açılarak başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere Filistin ve Gazzeli kardeşlerimiz için, şehitlerimiz için, ümmeti Muhammed’in kurtuluşu ve selameti için İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge'nin yaptığı duaya amin denildi.

Kandil programı kılınan yatsı namazının ardından sona erdi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri