Konya’da Il Müftüsü Poçanoğlu’nun Veda Ziyaretleri Devam...

Konya'da Il Müftüsü Poçanoğlu’nun Veda Ziyaretleri Devam Ediyor

il müftüsü poçanoğlu’nun veda ziyaretleri devam ediyor

10 Şubat 2021 - 17:55

Şubat ayı içinde yaş haddinden emekliye ayrılacak olan Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, veda ziyaretlerine devam ediyor.

Poçanoğlu, gün içinde sırasıyla Milli Türk Talebe Birliği Konya İl Başkanı Muhammet Enes Kulu, Meram İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak, Selçuklu İlçe Müftüsü Nusret Karabiber, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı’yı makamlarında ziyaret etti.

Yaklaşık  üç yıldır Konya İl Müftüsü olarak görev yaptığını belirten Poçanoğlu, bu süre içinde Konyalılara en iyi şekilde hizmet etmeye gayret ettiğini ve görev yaptığı süre içerisinde resmi kurumlarla ve sivil toplum kuruluşları ile verimli ortak çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek desteklerinden dolayı Kurum Amirleri ve Başkanlara  teşekkür etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kurum Amirleri ve Başkanlar, İl Müftüsü Poçanoğlu’na emeklilik hayatında sağlık ve afiyet temenni ederek hediye takdiminde bulundular.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri