Konya’da Kapu Camii’nde “şehitlerimize Vefa Ailece Camide...

Konya'da Kapu Camii'nde “şehitlerimize Vefa Ailece Camide Milletçe Duadayız Sabah Namazı Buluşması” Programı Gerçekleştirildi

kapu camii'nde “şehitlerimize vefa ailece camide milletçe duadayız sabah namazı buluşması” programı gerçekleştirildi

02 Ocak 2024 - 17:55

Konya İl Müftülüğü tarafından Kapu Camii’nde düzenlenen "Şehitlerimize Vefa Ailece Camide Milletçe Duadayız" programına çok sayıda vatandaşımız iştirak etti.

Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin imametinde sabah namazı eda edidi.

Namazın edasından sonra tesbihat, kasîde ve ilahilerin okunmasının ardından İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge'nin sohbeti ve Meram İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak'ın Filistin ve Vatan müdafasında şehadete kavuşan Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için yapmış olduğu dua ile program sona erdi.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi