Mardinliler Yeni Yılın Ilk Sabahında Sabah Namazında Bir Araya...

Mardinliler Yeni Yılın Ilk Sabahında Sabah Namazında Bir Araya Geldiler

mardinliler yeni yılın ilk sabahında sabah namazında bir araya geldiler

02 Ocak 2024 - 18:15

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde aileler şehitler için 2024 yılının ilk sabahında camilerde bir araya gelerek dua etti.

İl ve İlçe Müftülükleri organizesinde yeni yılın ilk sabahında yurt genelindeki camilerde sabah namazı buluşmaları düzenlendi.

Mardin'de Şakir Nuhoğlu Cami'inde "Şehitlerimize rahmet, Filistin’e destek, İsrail’e lanet" temasıyla gerçekleştirilen sabah namazı buluşmasında eller semaya diler duaya durdu.

Program, Cami görevlilerince okunan Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftü Vekili Musa Çiftçi'nin yapmış olduğu vaaz ve gerçekleştirdiği dua ile devam etti.

Sabah namazı buluşmasına İl Müftü Yardımcısı Ali Üney, Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Artuklu İlçe Müftüsü Abdullah Işık ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Temsilcileri katılım sağladılar.

Program verilen ikram ile sona erdi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri