Mardin’de Iyilik Buluşmaları Gerçekleşti

Mardin'de Iyilik Buluşmaları Gerçekleşti

mardin'de iyilik buluşmaları gerçekleşti

29 Şubat 2024 - 18:15

Mardin İl Müftülüğü bünyesinde gerçekleştirilen oturumlarda "İyilik Buluşmaları" teması adı altında zekât, fitre ve kurban hizmetleri hakkında yurt genelinde olduğu gibi Mardin'de de Türkiye Diyanet Vakfı (TDV)'nın yurtiçi ve yurt dışında gerçekleştirdiği faaliyetlerin tanıtım ve hedefleri anlatıldı.

İl Müftülüğü konferans salonunda İl ve İlçe Koordinatörleri, Din Görevlileri, Kur'an Kursu Öğreticileri ve Mardinli İş adamlarına Başkanlık Müşaviri Suat Okuyan ayrı ayrı bilgilendirmelerde bulundu.

İl Müftü Vekili Ali Üney yapmış olduğu açış konuşmalarında katılımcılara teşekkür ederek İl genelinde İl Müftülüğü ve (TDV) İl Şubesi olarak yapılan faaliyetler konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Sunumunu gerçekleştiren Başkanlık Müşaviri Okuyan; katılımcılara hitaben "Sizler bu işin destekçileri değil sahiplerisiniz. Bizler yolları gözlenen bir ecdadın torunları olarak yurt dışında gerçekleştirilen hizmetlerin sorumluluğunu üstlenmemiz gerekir. Bizim yükümüze omuz veren ayni ve hayri yardımlara öncülük ederek bu işin kıyısında köşesinde değil tam ortasındasınız" ifadelerine yer verdi.

"İyilik Buluşmaları" programlarına İl Müftü Vekili Ali Üney, İl Müftü Yardımcıları Musa Çiftçi ve Zübeyde Zengin, İlçe Müftüleri Din Görevlileri, Kur'an Kursu Öğreticileri İş adamları ve STK Temsilcileri katılım sağladılar.

Program sonunda Üney, Okuyan'a gerçekleştirdiği sunumlar ve aktardığı değerli bilgilerden dolayı teşekkür edip günün anlam ve önemi anısına Mardin minyatürlü plaket takdiminde bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri