Mardin’de Il Müftüsü Türkmen Mersin’de Otobüs Kazasında...

Mardin'de Il Müftüsü Türkmen Mersin'de Otobüs Kazasında Vefat Eden şehmus öget’in Cenaze Namazını Kıldırdı

il müftüsü türkmen mersin'de otobüs kazasında vefat eden şehmus öget’in cenaze namazını kıldırdı

17 Ocak 2024 - 18:15

Mersin’in Aydıncık ilçesinde, dün yolcu otobüsünün devrildiği kazada ölen 9 kişiden yolculardan Şeyhmus Öget (37) ile Muhammed Akbaba (20) Mardin’de toprağa verildi.

Mersin'in Aydıncık ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan Mardin firmasına ait 47 AN 747 plakalı yolcu otobüsünün bariyeri aşarak karşı şeride geçip şarampole devrildiği kazada 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı. Kazada yaşamını yitiren yolculardan Şeyhmus Öget (37) ile Muhammed Akbaba’nın (20) cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Mardin’e getirildi.

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan işlemlerin ardından cenazeler, ailelerine teslim edildi. Muhammed Akbaba’nın (20) cenazesi Dargeçit’te, Şeyhmus Öget’in (37) cenazesi ise Artuklu’da toprağa verildi.

Şeyhmus Öget’in cenazesi, Gül Mahallesi’ndeki Şeyh Lubban Camisine getirildi. Öğle namazını müteakiben Mardin İl Müftüsü Enver Türkmen’in kıldırdığı cenaze namazının ardından Şeyh Lubban mezarlığında defnedildi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri