Müftü Yığman Mersin Il Müftülüğü Hacı Zübeyde özdiker...

Müftü Yığman Mersin Il Müftülüğü Hacı Zübeyde özdiker Iyilik çarşısını Ziyaret Etti

müftü yığman mersin il müftülüğü hacı zübeyde özdiker iyilik çarşısını ziyaret etti

29 Şubat 2024 - 18:20

İl Müftüsü Aydın Yığman, Mersin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Şubesi işbirliğinde hayırsever vatandaşların yardımlarıyla temin edilen gıda ve temizlik ürünlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla Yenişehir Hz. Mikdat Camii müştemilatında oluşturulan Mersin İl Müftülüğü Hacı Zübeyde Özdiker İyilik Çarşısını ziyaret etti.

Yaklaşmakta olan Ramazan ayı öncesinde vatandaşların ihtiyaçlarını temin ettikleri İyilik Çarşısında incelemede bulunan Yığman’a çarşı görevlisi Mithat Akca bilgilendirmede bulundu.

Müftü Yığman İyilik Çarşısı ziyaretinin ardından yine Hz. Mikdat Camii müştemilatında tadilatı devam eden ve tamamlandığında hizmete açılacak olan “Kitap Kafe” de yapılan çalışmaları gözlemledi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri