Konya’da “mevlid-i Nebi Sergisi” Dualarla Açıldı

Konya'da “mevlid-i Nebi Sergisi” Dualarla Açıldı

“mevlid-i nebi sergisi” dualarla açıldı

20 Kasım 2018 - 17:02

“Mevlid-i Nebi Haftası” münasebetiyle “İl Halk Kütüphanesi Sergi Salonu”nda din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri tarafından yapılan sanat eserlerinin sergilendi.

Serginin açılışını İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu yaptı. “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri hakkında kısa bilgiler veren Poçanoğlu, sergiyi ziyarete gelen öğrenci ve vatandaşlara “Hz Peygamber ve Gençlik” kitabı ile gül takdim etti.

İlimizde görev yapan din görevlisi ve Kur’an kursu öğreticileri tarafından yapılan Naht, Ahşap Hat Sanatı, Resim, Filografi, Ebru, Görsel Sanat ve Oymacılık olmak üzere sergilenen toplam 25 eseri tek tek inceleyen İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, sanat eserleri sahibi din görevlileri ile sohbet ederek eserler hakkında bilgiler aldı.

"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da