Konya’da "camiler Ve Din Görevlileri Haftası"...

Konya'da "camiler Ve Din Görevlileri Haftası" Açılış Programı Yapıldı

"camiler ve din görevlileri haftası" açılış programı yapıldı

02 Ekim 2019 - 17:56

2019 Yılı "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" açılış ve konferans programı Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda yapıldı.

Programa; İl Müftü Vekili Dr. Hamza Küçük, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, şube müdürleri, vaizler, din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri, müftülük personeli, sendika temsilcileri, bazı protokol üyeleri, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Kur’an- Kerim Tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını İl Müftü Vekili Dr. Hamza Küçük yaptı. "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın hayırlara vesile olmasını niyaz eden Küçük, programa katılan din gönüllülerine ve davete icabet eden katılımcılara teşekkür etti.

Program, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” sinevizyonunun gösteriminin ardından Prof. Dr. Hamdi Döndüren’in “Cami ve Hayat” konulu konferansı ile son buldu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret