Konya’da şehit J. Uzm. çvş. Recep özmen Dualarla Defnedildi

Konya'da şehit J. Uzm. çvş. Recep özmen Dualarla Defnedildi

şehit j. uzm. çvş. recep özmen dualarla defnedildi

04 Aralık 2019 - 17:56

03.12.2019 günü Hakkâri Merkez ilçe Şine Köprüsü bölgesinde görevli personelin silahlarına bakım yaptığı sırada, mühimmat patlaması sonucunda ağır yaralanan ve kaldırıldığı Hakkâri Devlet Hastanesinde Şehit olan J. UZM. ÇVŞ. Recep Özmen, Akşehir ilçesi kapalı pazar alanında öğle namazına müteakip İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nun  kıldırdığı cenaze namazının ardından dualarla Şehitliğine defnedildi.

Cenaze törenine Valimiz Sayın Cüneyit Orhan Toprak, İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, ilimizin protokol üyeleri, askeri erkan, şehidimizin ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Diyanet camiası olarak Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri