Konya’da Yeni Evlenecek çiftlere Beyaz Eşya Ve Nakdi Yardım...

Konya'da Yeni Evlenecek çiftlere Beyaz Eşya Ve Nakdi Yardım Desteği Yapıldı

yeni evlenecek çiftlere beyaz eşya ve nakdi yardım desteği yapıldı

07 Ocak 2022 - 19:43

Yeni Evlenecek Çiftlere Beyaz Eşya ve Nakdi yardım desteği yapıldı

TDV Danimarka Şubesi ile TDV Konya Şubesi işbirliğiyle yeni evlenecek çiftlere destek olmak amacıyla beyaz eşya ve nakdi yardım desteği verildi.

Konya İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen hediye çeki takdim porgramında projeyle ilgili düşüncelerini ifade eden Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge: “ Rabbimiz; Allah’ın varlığının delili iki kişinin evlenmesi ve aralarında oluşan sevgidir buyuruyor. Dolayısıyla birbirlerini tanımayan iki kişi arasındaki ülfet, muhabbet ve merhamet aslında Rabbimizin varlığının bir delilidir. Evliliği teşvik etmek aile kurma noktasında yardımcı olmak dinimizin bir emridir.

TDV Danimarka Şubesi ile TDV Konya Şubesi ortak işbirliğiyle bu proje hayata geçirildi. Bu porjeye destek olan hayırseverlerimize Cenab-ı Hak uzun ömürler versin, kazançlarını bereketli eylesin. Evlenecek olan kardeşlerimize mutluluklar ve hayırlı nesiller vermesini rabbimden niyaz ediyorum.” İfadelerini kullan Öge, ayrıca yakın zamanda Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep ve Kilis Valilikleri ile Suriye’de toplu düğün organizasyonu yapılacağının da müjdesini verdi. Bu projenin Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı tarafından da desteklendiğini belirten Öge, TDV Danimarka Şubesi ve TDV Konya Şubesi görevlilerine teşekkür etti.

Programa Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge, Konya İl Müftü Yardımcıları Dr. Aslan Çıtır, Ahmet Demirel, Meram Müftüsü Zekeriya Koçak, Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı özel kalem Müdürü Fatmanur Aşcı, TDV Konya Şubesi görevlisi Aslı Kuş ve evlenecek çiftler katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri