Konya’dan Pakistan’a 2. Yardım Tırı Uğurlandı

konya’dan pakistan’a 2. yardım tırı uğurlandı

04 Eylül 2022 - 17:55

Konya’dan Pakistan’a 2. yardım tırı uğurlandı

Pakistan’da selden etkilenen afetzedelere TDV Konya Şubesinden yardım eli uzatıldı.

Pakistan'da meydana gelen selden etkilenen afetzedelere ulaştırılmak amacıyla AFAD öncülüğünde başlatılan acil yardım kampanyasına destek veren Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi 2. yardım tırını Pakistan’lı afetzedelere gönderdi.

Uğurlama programında duygularını ifade eden Konya İl Müftü Vekili Kuddusi Uysal , Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi olarak yeryüzünde yardıma ihtiyaç duyan insanlarımızın her zaman yanındayız. Pakistan’da meydana gelen sel felaketinden etkilenen kardeşlerimize yardım eli uzatmak amacıyla hazırladığımız 2. yardım tırımızı uğurlamak için buradayız. Bu hayra katkı sağlayan TDV Konya Şubesine yardımlarını esirgemeyen bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Kardeş Pakistan halkına geçmiş olsun diyor yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. dedi.

Yardım tırı uğurlama programına Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Hayırseverlerin yardımlarıyla hazırlanan yardım tırı dualarla Pakistan’a uğurlandı.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...