Konya Dini İhtisas Merkezi Aday Din Görevlileri Mezuniyet Programı...

Konya Dini İhtisas Merkezi Aday Din Görevlileri Mezuniyet Programı Düzenlendi

aday din görevlileri mezuniyet programı düzenlendi

14 Ocak 2024 - 00:50

Dini İhtisas Merkezimizde başarıyla tamamlanan Aday Din Görevlileri Mesleki Eğitimi dolayısıyla mezuniyet programı düzenlendi. Mezuniyet heyecanının yaşandığı program, İhtisas ve Mesleki Eğitim Daire Başkanı Eşref GÖRGÜLÜ, Konya İl Müftü V. Kuddusi UYSAL, Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet CEYHAN, Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan ALTINTAŞ, Nahçıvan Din Hizmetleri Ataşesi İbrahim ÖCÜT, Meram İlçe Müftüsü Zerekiya KOÇAK, Karatay İlçe Müftü V. Hüseyin Avni BÖGE ve Eğitim Görevlileri ile Aday Din Görevlilerinin katılımı ile gerçekleşti.

İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Dini İhtisas Merkezi Müdürümüz Salih DOĞAN, "Resmi olarak son bulan lakin bir ömür boyu devam edecek olan ilim yolcusu hocalarımızı mezun ediyor olmanın onurunu hep birlikte yaşıyoruz. Bereketli geçen bu zaman zarfında gerek sınıf içi derslerimizde gerekse kültürel etkinliklerimizde her daim misyon ve vizyon sahibi bir duruşu kazandırmanın çabası ve gayretinde olduk." ifadelerinde bulundu.

İhtisas Mesleki Eğitim Daire Başkanı Eşref GÖRGÜLÜ, "Din görevlileri olarak toplumumuza hizmet etme sorumluluğu taşıyan bir neslin yetişmesine katkı sağlamak, bizim için ayrı bir anlam taşıyor. Bu oluşumda emeği geçen tüm hocalarımıza ve desteklerini esirgemeyen ailelere şükranlarımı sunuyorum." ifadelerinde bulundu.

Programın sonunda, derece alan kursiyerlere plaket ve belgeleri takdim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri