Konya Il Müftülüğü Vatandaşlara Kitap Hediye Etti

konya il müftülüğü vatandaşlara kitap hediye etti

02 Ekim 2020 - 17:55

Konya İl Müftülüğü tarafından ‘’Camiler ve Din Görevlileri Haftası’’ kapsamında cuma namazı çıkışında Hacıveyiszade Camii önünde vatandaşlara kitap hediye edildi.

Konya İl Müftü Yardımcısı Abdullah Yalman, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Ali Eryılmaz ile İl Müftülüğü personeli, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları içinde yer alan kitapları Cuma namazı çıkışında vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıttılar.

7 ve üzeri yaş grubundaki çocuklar için hazırlanan Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenme ve dini bilgilerin sunulduğu Dinimi Öğreniyorum kitabı ve Etkinlik Kitabım ayrıca tüm vatandaşlarımız için itikat, ibadet, ahlâk ve siyer konularında temel bilgilerin yer aldığı Dinim İslam isimli kitaplar vatandaşlarımıza armağan edildi.

Vatandaşlarımızın dağıtılan kitaplara ilgisi ve İl Müftülüğümüzün bu faaliyetinden duyduğu memnuniyet gözden kaçmadı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret