Kütahya’da Din Görevlilerinden Kan Bağışı

Kütahya'da Din Görevlilerinden Kan Bağışı

din görevlilerinden kan bağışı

24 Nisan 2020 - 18:00

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına Kütahya Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar ile çok sayıda müftülük personeli kan bağışında bulunarak kampanyaya destek oldu.

Kütahya Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar burada yaptığı konuşmada, Ramazanın başlamasına az bir zaman kala anlamlı bir kampanyaya destek verdiklerini belirtti. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, Ramazandan önce din görevlileri ve vatandaşları kan bağışı yapmaya davet ettiğini hatırlatan İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar Kütahya Müftülüğü olarak bu davete icabet ederek hayra vesile olduklarını belirterek; "İnsanın değerini ön plana çıkarmak ve aynı zamanda zor zamanlarında hasta kardeşlerimizin kan ihtiyaçlarına kolaylıkla erişebilmeleri gayesiyle bugün kan bağışında bulunarak bu kampanyaya destek oluyoruz. Kan bağışında bulunmak adeta candan cana bir sadakadır, önemli bir ibadettir. Dolayısı ile bütün vatandaşlarımızı söz konusu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar yaptığı açıklamalardan sonra din görevlileri ile birlikte kan bağışında bulundu.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri