Kütahya’da Eğitimde Iş Birliği Protokolü Imzalandı

Kütahya'da Eğitimde Iş Birliği Protokolü Imzalandı

eğitimde iş birliği protokolü imzalandı

20 Eylül 2021 - 18:00

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kütahya İl Müftülüğü arasında “Eğitimde İş birliği Protokolü” imza töreni gerçekleştirildi.

Kütahya İl Milli Eğitim Toplantı Salonundaki imza törenine, Kütahya Valisi Ali ÇELİK, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ ile ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Kütahya Valisi Ali ÇELİK; “Bu protokol ile örgün ve yaygın eğitim kapsamındaki din eğitimi ve öğretimi faaliyetlerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü bünyesinde gençlik hizmetlerini yürütmek maksadıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından görevlendirilmiş il ve ilçe gençlik koordinatörlerinin uygulayacakları projelerde iş birliği yapmak. Bu iş birliği çerçevesinde, ortaokul ve lise çağındaki gönüllü öğrencilerimize milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizin benimsetilmesi amaçlanmaktadır. Bu vesile ile; onların sportif, sanatsal, kültürel, sosyal ve yabancı dil gibi alanlarda yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi, onlara çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerin kazandırılarak, gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanmaktadır” dedi.

İl Müftüsü DEMİRTAŞ ise yaptığı açıklamada; "Bu protokolle, okullarımızda gençlerimize ulaşmada kolaylık, eğitim-iyilik-kültür faaliyetleri çerçevesinde gençlerimiz ile hemhal olmada iyi bir etkileşim olacağına inanmaktayım" dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri