Kütahya’da Ezanı Güzel Okuma Yarışması Il Finali

Kütahya'da Ezanı Güzel Okuma Yarışması Il Finali

ezanı güzel okuma yarışması il finali

20 Mayıs 2019 - 09:56

Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında din görevlileri arası düzenlenen "Ezanı Güzel Okuma" yarışmasının Kütahya İl finali gerçekleştirildi.

Kütahya İl Müftülüğünce Diyanet İşleri Başkanlığı Kütahya İl Müftülüğü Gençlik Merkezinde düzenlenen finale, il merkezi ve ilçelerde yapılan elemelerde dereceye giren din görevlileri katıldı.

Komisyonun yaptığı değerlendirme sonucunda; Mesudiye Camii Vekil İmam-Hatibi İsmail Selman KIZMAZ İl birincisi, Dumlupınar İlçesi Allıören Köyü Camii 4/B İmam-Hatibi Fatih YALÇINKAYA İl ikincisi, Aslanapa İlçesi Emrez Köyü Camii 4/B İmam-Hatibi Recep ERGÜN İl üçüncüsü oldu.

Yarışmanın sonunda yarışmaya katılan tüm görevlilere İl Müftülüğünce çeşitli hediyeler verildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret