Kütahya’da Il Müftüsü Demirtaş, Gediz Ilçesinde Bir Dizi...

Kütahya'da Il Müftüsü Demirtaş, Gediz Ilçesinde Bir Dizi Ziyarette Bulundu.

il müftüsü demirtaş, gediz ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

08 Kasım 2022 - 18:00

Yatılı Kur'an Kursu Insaatı açılışa hazırlanıyor. Gediz ilçesinde 80 yatak kapasiteli Merkez Yatılı Kız Kur'an Kursu bitirildi. Tefrişat çalışmaları başlatılan kurs, ilçede önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Bir hayırsever tarafindan yaptırılan kurs, modern donanımı ile dikkatleri çekiyor.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtas, Yatılı Kurs inşaatında incelemelerde bulundu. Gediz ilçe Müftüsü Sebahattin Turan ile birlikte kursu gezen müftü Demirtas, hem inşaat hizmetleri hem eğitim hem de din hizmetlerindeki özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Müftü Demirtas ilçe Müftüsü Turan ile birlikte Merkez Ulu Camii'nde ikindi namazını eda etti. Mihrabiye okudu ve sohbet etti.

Müftü Demirtas, Kutahya milletveki sayın Ahmet Tan'ın kızının evden çıkış programına katıldı ve dua etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri