Kütahya’da Minik Gönüllerden Mazlum Coğrafyaya Anlamlı Destek

Kütahya'da Minik Gönüllerden Mazlum Coğrafyaya Anlamlı Destek

minik gönüllerden mazlum coğrafyaya anlamlı destek

13 Aralık 2018 - 18:01

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının "Yemen'e Sessiz Kalma" sloganıyla başlattığı yardım kampanyasına, İl Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencilerinden destek geldi.

Kütahya İl Müftülüğümüze bağlı Hacı Nuriye Koçak 4-6 Yaş Kur’an Kursunda öğrenim gören minik gönüller, Yemen halkına destek olmak amacıyla başlatılan yardım kampanyasına, ebeveynleri tarafından kendilerine verilen harçlıklarını bir araya getirerek destek oldular.

Kur’an Kursu Öğreticisi Filiz UYANIKER ile birlikte İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR’a topladıkları yardım paralarını teslim eden minik öğrencilere Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR çikolata ikram ederek teşekkür etti.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Ve Istişâre Semineri” Ile “2024 Yılı Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri” Düzenlendi.
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu...