Kütahya’da "bir Yetime Aile Olmak" Konulu Panel...

Kütahya'da "bir Yetime Aile Olmak" Konulu Panel Düzenlendi

"bir yetime aile olmak" konulu panel düzenlendi

07 Temmuz 2023 - 18:00

"BİR YETİME AİLE OLMAK " KONULU PANEL PROGRAMI  YAPILDI.
Kütahya İl Müftülüğü  Salon Kulliye'de yapılan panel programında " Bir yetime Aile olmak" konusu işlendi. Din Hizmetleri Uzmanı Rukiye Erdinc'in sunduğu program, İmam-hatip Mustafa Kurt'un Kur'an tilaveti ile başladı.
Ardından il Müftüsü Hüseyin Demirtaş, toplumsal emanet olan yetimler konusunda bilgi verdi. Ardından moderatorlüğünü  İl Vaizi Fatma Zehra Işık'ın yaptığı panel bölümüne geçildi.
Panelde Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Koordinatörü Semiha Yüksel dini açıdan konunun önemini ve dini perspektifi dile getirdi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü  görevlisi  Sosyal Çalışmacı Gamze Atıcılar  "Koruyucu Aile Nasıl Olunur" konusunu dile getirdi.
Program sonunda Ayşe-Selim Kuru ciftinin koruyucu aile tecrübesi ve yaşadıkları göz yaşları içinde dinlendi.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi