Malatya’da “bu Kış çocuklara Bayram Olsun” Kampanyası...

Malatya'da “bu Kış çocuklara Bayram Olsun” Kampanyası Kapsamında Toplanan Yardımlar Ağrı’ya Gönderildi

“bu kış çocuklara bayram olsun” kampanyası kapsamında toplanan yardımlar ağrı’ya gönderildi

09 Şubat 2021 - 18:05

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın, Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü, Gönüllü Koordinatörlüğü Kadın Kolları tarafından Kadın Kollarının bulunduğu 14 il ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde bulunan 14 ilimiz eşleştirilerek, bu illerimizdeki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere başlatılan “Bu Kış Çocuklara Bayram Olsun” sloganıyla “1 Bot, 1 Mont” kampanyası kapsamında ilimizde toplanan yardımlar 03.02.2021 Çarşamba günü, Ağrı’ya gönderildi.

Uzak gibi görünen gönülleri birbirine bağlamak, Malatya’mızdaki hayırseverler ile Ağrı’nın soğuk kış şartlarında yaşayan çocukları buluşturmak ve kardeşlik bağı ile mesafeleri aradan kaldırmak amacıyla, kampanya çerçevesinde Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesi Kadın Kolları Komisyonu Üyeleri öncülüğünde, hayırsever vatandaşlarımızın bağışları neticesinde 25.312,00 ₺ nakdi ve 308 çift bot ile 218 adet monttan oluşan 52 koli ayni yardım toplandı.

İl Müftümüz Veysel IŞILDAR ve İl Müftü Yardımcımız Fikriye ÖZKAN’ın koordinesinde 13 İlçe Müftülüğümüzün hummalı çalışmaları sonucu bir araya getirilerek Beşkonaklar Aile ve Dini Rehberlik Merkezinde özenle paketlenen yardım kolileri İl Müftü Yardımcımız Fikriye ÖZKAN,  Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Koordinatörümüz Vaiz Saliha AYYILDIZ, TDV Şube Görevlilerimiz Serkan BAYRAM ve Muhammed ŞENDOĞDU’nun da katılımlarıyla kargoya verildi.

Kampanya sonunda bir açıklama yapan İl Müftümüz Veysel IŞILDAR; “Malatya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesi olarak kardeş şehir Ağrı'ya hayırseverlerimizin emanetlerini ulaştıracağız inşallah. Bu vesileyle kampanyaya destek veren İlçe Müftülerimize, mesai arkadaşlarımıza, din görevlilerimize, Kur’an kursu öğreticilerimize, Aile ve Dini Rehberlik Merkezi görevlilerimize, vakıf çalışanlarımıza, kadın kolları üyelerimize ve hayırsever gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ayrıca Malatya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesi tarafından “İlmek İlmek İyilik” projesi kapsamında hazırlanan, atkı, bere, eldiven ve diğer giyim eşyalarından oluşan 39 koli de 17.12.2020 tarihinde Ağrı’ya gönderilmişti.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı