Malatya’da Gençlere Yönelik “gururumuz; Ordumuz Ve Milli...

Malatya'da Gençlere Yönelik “gururumuz; Ordumuz Ve Milli Silahlarımız” Temalı Konferans

gençlere yönelik “gururumuz; ordumuz ve milli silahlarımız” temalı konferans

26 Mart 2021 - 18:05

Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü ve İnsani Değerler Topluluğu üyeleri ile birlikte 23.03.2021 Salı günü gençlere yönelik “Gururumuz; Ordumuz ve Milli Silahlarımız” temalı bir konferans düzenlendi.

İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi konferans salonunda, salgın tedbirlerine riayet edilerek gerçekleşen programda gençlerimize milli ve manevi şuur aşılamak amacıyla Malatya Kara Havacılık Alay Komutanlığında görevli askeri yetkililer tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde bulunan Atak ve Sikorsky helikopterlerinin müdahale gücü ve çalışmalarını tanıtan sunumlar gerçekleştirildi. Askeri yetkililer sunumlarda bağımsızlığın kendi yerli ve milli silahını üretmekten geçtiğine vurgu yaptı.

Gençliğe Değer Projesi kapsamında gençlerimizin katıldığı konferans İl Müftüsü Veysel IŞILDAR’ ın konuşmacılara hediye takdimi ile son buldu.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin