Manisa’da Ahmetli Ilçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü...

Manisa'da Ahmetli Ilçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü öğrenci Gençlik Kampı

ahmetli ilçe müftülüğü gençlik koordinatörlüğü öğrenci gençlik kampı

11 Aralık 2019 - 18:11

.

İl Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Ahmetli İlçe Müftülüğü Merkez Kur’an Kursu’nda Gençlik Kampı düzenlenmiştir. 07-08 Aralık 2019 tarihinde düzenlenen kampa Şehzadeler İlçesi Merkez İmam Hatip Ortaokulu ile Turgutlu İlçesi Taslı Kur’an Kursu öğrencileri katıldı. Ahmetli İlçe Müftülüğü Merkez Kur’an Kursu’nda hafta sonu düzenlenen “Kitaplar Işığında Gençlik Kampı” nda piknik, bilgi yarışmaları, sportif etkinlikler, temel dini bilgiler, geleneksel oyunlar ile eğlenceli vakit geçiren 60 kız öğrenci ayrıca pratik İngilizce ve Arapça eğitimi alarak eğlenirken öğrenmenin tadına vardılar.

Kitaplar Işığında Gençlik Kampını; Manisa İl Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörü Ayşe YAŞAR, Yunusemre

İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Büşra Nur ÖZKAPLAN, Turgutlu İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü

Dilber KAYNAK, Ahmetli İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Abdulkerim ERYILMAZ ve Emine TUNÇ

KURU, Ahmetli İlçesi Merkez Kur’an Kursu Öğreticileri, Turgutlu Taslı Kur’an Kursu Öğreticileri Rahime

SAKARYA, Zehra DEDE ve  TDV gönüllü gençleri icra etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri