Manisa’da Göç Ve çocuk Temalı Resim Yarışmasının ödülleri...

Manisa'da Göç Ve çocuk Temalı Resim Yarışmasının ödülleri Sahiplerini Buldu

göç ve çocuk temalı resim yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

17 Aralık 2021 - 18:10

Manisa İl Müftülüğünce kendi ülkelerinde yaşadıkları olumsuzluklar nedeniyle göç ederek ülkemize gelen misafirlerin hakkında toplumsal farkındalığın arttırılması amacıyla 15 ile 20 yaş arasındaki gençler arasında düzenlediği yarışmanın ödül töreni Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi Kadın Aile ve Gençlik Çalışmaları Merkezinde yapıldı.

İl Müftülüğünce oluşturulan komisyonun değerlendirmesi sonucunda resim yarışmasında Yunus emre ilçesi Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Hatice Buse Semiz birinci olurken Soma ilçesi'nden Esranur Taşyar ikinci, Yunus Emre İlçesi Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi kübra Karaboğa ise üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini

İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ceyhan,

Yunus Emre İlçe Müftüsü M.Nedim Bakır ve Din Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Çolak takdim etti.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.