Mersin’de “dini Soruları Cevaplamada Usul Ve Esaslar” Konulu...

Mersin'de “dini Soruları Cevaplamada Usul Ve Esaslar” Konulu çevrimiçi Seminer Düzenlenlendi

“dini soruları cevaplamada usul ve esaslar” konulu çevrimiçi seminer düzenlenlendi

11 Nisan 2021 - 18:20

İl Müftülüğünce Alo 190 Fetva hattında görev alacak vaiz ve uzmanlara yönelik “Dini Soruları Cevaplamada Usul ve Esaslar” konulu çevrimiçi seminer düzenlendi.

İl Müftü Yardımcısı Hasan Küçük’ün moderatörlüğünü yaptığı çevrimiçi düzenlenen seminere, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Dr. Bilal Esen konuk oldu

Mersin İl-İlçe Vaizleri, Din Hizmetleri Uzmanları ve fetva nöbetinde görev alacak Kur’an kursu öğreticilerinin katıldığı seminerde, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Dr. Esen katılımcılara soruları cevaplama usulüne dair bilgilendirmelerde bulundu.

Seminerin çok faydalı olduğunu dile getiren katılımcılar, bu tarz seminerlerin daha sık yapılmasının bilgi ve tecrübe gelişimini artırmada çok önemli olacağını ifade ettiler.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı