Mersin’de Ramazan Ayı Umre Hazırlık Semineri Hz. Miktad Camii...

Mersin'de Ramazan Ayı Umre Hazırlık Semineri Hz. Miktad Camii Konferans Salonunda Yapıldı

ramazan ayı umre hazırlık semineri hz. miktad camii konferans salonunda yapıldı

14 Mart 2023 - 18:20

Mersin İl Müftülüğü Yenişehir Hz. Mikdat (Muğdat) Camii Konferans Salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı “2022-2023 Umre Organizasyonu”nda Ramazan ayı Umre turlarıyla Mersin’den umre ibadetini ifa etmek üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik tanışma ve bilgilendirme programı düzenledi.

Ramazan ayı umre turları ile umreye gidecek umrecilere yönelik düzenlenen programda, İl Müftüsü Aydın Yığman, umre ibadetini ifa edecek vatandaşlarımıza yönelik kapsamlı umre semineri verdi.

Mersin Müftülüğünce belli tarihlerde düzenlenen programlarla, vatandaşlarımızın umre ibadetlerini sağlık, güvenlik ve huzur içerisinde, usulüne uygun ve bilinçli bir şekilde yerine getirebilmeleri, umre ibadetini manevi bir yenilenme fırsatı olarak değerlendirebilmeleri amacıyla bilgiler veriliyor.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu