Mersin’de Sorumluluk Bilinci çerçevesinde çocuklarla çiçek...

Mersin'de Sorumluluk Bilinci çerçevesinde çocuklarla çiçek Dikimi Ve Bakımı Etkinliği Gerçekleştirildi

sorumluluk bilinci çerçevesinde çocuklarla çiçek dikimi ve bakımı etkinliği gerçekleştirildi

10 Temmuz 2019 - 18:21

Mersin Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun hazırladığı “Değerleri Yaşat ki İyilik Yaşasın” projesinin bir ayağı olan sorumluluk bilinci kazandırma semineri Hz Ebubekir Camii Kur’an Kursunda gerçekleştirildi.

Çocuklarda, iyilik yapmayı alışkanlık haline getirmenin amaçlandığı etkinlikte, çiçek dikimi yapılarak sorumlulukları yerine getirmenin de iyilik anlamına geldiği anlatıldı. Ardından ADRB Koordinatörü Meryem AKARÇAY ve KKÖ Cemile EKİN tarafından kurs öğrencileriyle birlikte gerçekleştirilen çiçek dikiminden sonra can suyu verilerek evlerinde bakım sorumluluğu verildi.

Kursun bahçesinde gerçekleştirilen çiçek dikimi etkinliğinde çocuklar, toprakla buluşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri