Mersin’de Toroslar Belediye Başkanı Yılmaz, Il Müftüsü Dr....

Mersin'de Toroslar Belediye Başkanı Yılmaz, Il Müftüsü Dr. Kondi’yi Ziyaret Etti

toroslar belediye başkanı yılmaz, il müftüsü dr. kondi’yi ziyaret etti

17 Eylül 2020 - 18:20

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Ak Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu ve MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi’yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müftüsü Dr. Kondi, kurumsal bilgi paylaşımında bulunduktan sonra, özellikle covid-19 salgını sürecinde din görevlilerinin Türkiye genelinde ve İlimizde Vefa Sosyal Destek Grupları bünyesinde üstlendikleri görevleri vurgulayarak, Toroslar Belediyesi ile birlikte iş birliği içerisinde yürütülen faaliyetlerden ve verilen destekten dolayı da ayrıca teşekkür etti.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Müftülük olarak yürütülen başarılı hizmetleri gözlemlediğini, din görevlilerinin cami dışında da hayatın içerisinde olmasının çok önemli olduğunu belirterek, pandemi sürecinde hem kamu kurumlarıyla hem de büyüklerle daha yakın ilişkiler içerisine girdiklerini ve bu dönemin manevi olarak en çok tatmin oldukları dönem olduğunu söyledi.

Ziyaret, karşılıklı görüş alış verişi ve bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri