Mersin’de V. Etkili Hutbe Sunumu Türkiye Finali Yarışması...

Mersin'de V. Etkili Hutbe Sunumu Türkiye Finali Yarışması Yüksek Seçici Kurul üyeleri Il Müftümüzü Ziyaret Etti

v. etkili hutbe sunumu türkiye finali yarışması yüksek seçici kurul üyeleri il müftümüzü ziyaret etti

02 Eylül 2019 - 13:33

Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl İlimiz Akdeniz İçesi Ulu Camiinde yapılacak olan V. Etkili Hutbe Sunumu Türkiye Final Yarışmasında Yüksek Seçici Kurul Üyeliği yapmak üzere İlimizde bulunan Cami Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Neşet Bodur, İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Zekeriya Abdulazizoğlu, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Fatih Okumuş ile Diyanet Radyo Spikeri Nisan Kumru İl Müftümüz Dr. Şaban Kondi’yi makamında ziyaret ettiler.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”