Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle, Tdv Karabük Erkek öğrenci...

Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle, Tdv Karabük Erkek öğrenci Yurdunda Konferans Düzenlendi

mevlid-i nebi haftası münasebetiyle, tdv karabük erkek öğrenci yurdunda konferans düzenlendi

21 Ekim 2021 - 16:30

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE, TDV KARABÜK ERKEK ÖĞRENCİ YURDUNDA KONFERANS DÜZENLENDİ

20.10.2021 tarihinde, Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle, İl Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, TDV Karabük Erkek Öğrenci Yurdunda “Hz. Peygamber ve Vefa” konulu konferans düzenlendi.

Konferansa; İl Müftümüz Sayın İlyas YILMAZTÜRK, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Sayın Abdulkerim ÖZTÜRK, Gençlik Koordinatörü Ahmet AKYASAN, TDV Karabük Erkek Öğrenci Yurdu Yöneticileri, bazı Din görevlilerimiz ve Öğrenciler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İlahi dinletisi ve İl Müftüsü İlyas YILMAZTÜRK’ün konuşmalarıyla devam etti.

Müftü YILMAZTÜRK, konferansın düzenlemesinde emeği geçen İl Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğüne, TDV Karabük Erkek Öğrenci Yurdu Yönetimine ve Müftülük Personelimize teşekkür etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret