Nevşehir Müftülüğü Emekli Imam-hatip Hafız Necip Usta Son...

Nevşehir Müftülüğü Emekli Imam-hatip Hafız Necip Usta Son Yolculuğuna Uğurlandı

emekli imam-hatip hafız necip usta son yolculuğuna uğurlandı

28 Ekim 2018 - 02:16

Nevşehir Acıgöl İlçesi Karapınar Kasabasında, 30 yıl boyunca din adamı olarak görev yapan ve çok sayıda hafız yetiştiren emekli İmam-Hatip Hafız Necip Usta (85), tedavi gördüğü özel hastanede vefat etti.

Vefat eden Emekli İmam-Hatip Hafız Necip Usta için Acıgöl İlçesi Karapınar Kasabasında cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından emekli İmam-Hatip Hafız Necip Usta’ nın naaş’ ı toprağa verildi.

Cenazeye Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Diyanet İşleri Başkanlığı Başdanışmanı Ahmet Belada, İl Müftüsü Yakup Öztürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, İlçe Müftüleri, İl ve İlçelerde görev yapan din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Nevşehir İl Müftülüğü olarak; merhum emekli İmam-Hatip Hafız Necip Usta 'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı