Niğde’de Deprem Bölgesinde Görev Yapan Personele Başarı...

Niğde'de Deprem Bölgesinde Görev Yapan Personele Başarı Belgeleri Verildi

deprem bölgesinde görev yapan personele başarı belgeleri verildi

11 Mart 2024 - 18:40

DEPREM BÖLGESİNDE GÖREV YAPAN PERSONELE BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler münasebetiyle bölgeye giden ve çeşitli alanlarda çalışmalara katılan personele Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş imzasıyla gönderilen başarı belgeleri İl Müftümüz Osman AYAS tarafından Müftülüğümüzde düzenlenen törende takdim edildi.
Bu kapsamda; Hatay ili Altınözü İlçe Müftülüğü Şube Müdürü iken deprem sonrası ilimiz müftülüğüne naklen atanan Yusuf İNCİ ile  Niğde İl Müftülüğünde görevli olup da deprem bölgesinde yardım ve manevi destek hizmetlerine katkı sunan Murakıp Harun BAYRAKTAR, Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Ali KARASOY,  İmam Hatip Yusuf KIZILYILDIRIM ve Şoför Ali DUMAN’a  başarı belgeleri takdim edildi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri