Il Müftümüz Seyfullah çakır, Samsun üniversitesi Fahrettin...

Il Müftümüz Seyfullah çakır, Samsun üniversitesi Fahrettin Ulusoy Cami Temel Atma Törenine Katılarak Duada Bulundu.

il müftümüz seyfullah çakır, samsun üniversitesi fahrettin ulusoy cami temel atma törenine katılarak duada bulundu.

11 Mart 2024 - 19:05

İl Müftümüz Seyfullah Çakır, Samsun Üniversitesi Fahrettin Ulusoy Cami temel atma törenine katılarak duada bulundu.

Ballıca Kampüsü yerleşkesinde gerçekleştirilen törene Valimiz Sn. Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Sn. Dr. Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sn. Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Sn. Av. Orhan Kırcalı, Sn. Av. Ersan Aksu, Sn. Dr. Murat Çan, Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mustafa Demir, OMÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Mahmut Aydın, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Naci Bostancı, Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Mehmet Sabri Kılıç, Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Eren Günhan Ulusoy, Ulusoy Un kurucu ortağı Sn. Nevin Ulusoy protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri