Samsun’da Il Müftümüz Seyfullah çakır, Canik Kaymakamlığı...

Samsun'da Il Müftümüz Seyfullah çakır, Canik Kaymakamlığı Ve Canik Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Tarafından, Aziz şehitlerimizin Yakınları Ve Kahraman Gazilerimiz Onuruna Verilen Iftar Programına Katılarak Duada Bulundu.

il müftümüz seyfullah çakır, canik kaymakamlığı ve canik sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı tarafından, aziz şehitlerimizin yakınları ve kahraman gazilerimiz onuruna verilen iftar programına katılarak duada bulundu.

27 Mart 2024 - 19:05

İl Müftümüz Seyfullah Çakır, Canik Kaymakamlığı ve Canik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, aziz şehitlerimizin yakınları ve kahraman gazilerimiz onuruna verilen iftar programına katılarak duada bulundu.

İftar programına Valimiz Sn. Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı hanımefendi, Canik Kaymakamı Vehbi Bakır, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Ahmet Diril, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz, Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Bölge Başkanı Bilal Erim, Samsun Şube Başkanı Kenan Kaptan katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri