Samsun’da Il Müftülüğümüz Ve Ilkadım Müftülüğümüz...

Samsun'da Il Müftülüğümüz Ve Ilkadım Müftülüğümüz Işbirliğinde Filistinli üniversite öğrencilerine Yönelik Iftar Programı Düzenlendi.

il müftülüğümüz ve ilkadım müftülüğümüz işbirliğinde filistinli üniversite öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

25 Mart 2024 - 19:05

İl Müftülüğümüz ve İlkadım Müftülüğümüz işbirliğinde Filistinli üniversite öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

İlkadım Bahçelievler Gençlik Merkezinde düzenlenen  programda Din İşleri Yüksek Kurulu Genel Sekreteri Sn.Yunus Akkaya, İl Müftümüz Sn.Seyfullah Çakır ve İlkadım Müftümüz Sn. Ömer Yay, Filistinli öğrencilerle bir araya geldi.

Filistin' e ait yerel yiyecek ve içeceklerin ikram edildiği iftar programı, Sn. Akkaya, İl Müftümüz ve İlçe Müftümüz' ün konuşmaları ve Filistinli öğrencilerimizin duasıyla tamamlandı.

#filistinlikardeşlerimizinyanındayız

#iftar