Osmaniye’de 2023-2024 Eğitim öğretim Dönemi Istişare...

Osmaniye'de 2023-2024 Eğitim öğretim Dönemi Istişare Toplantısı

2023-2024 eğitim öğretim dönemi istişare toplantısı

20 Aralık 2023 - 18:50

Osmaniye İl Müftülüğü 4/6 yaş Koordinatörlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim döneminin ilk istişare toplantısı yazar Mustafa Ökkeş Evren’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Osmaniye İl Müftülüğü 4-6 yaş koordinatörlüğünün, öğreticilerin alanda gelişim sağlamaları amacıyla, sahasında uzman kişilerle çocuk eğitimi konusunda hasbihal edip, tecrübe paylaşımı, örnek ders anlatımı gibi atölye çalışmalarının yapıldığı toplantıya yazar Mustafa Ökkeş Evren katıldı. Osmaniye İl Müftülüğü Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya katılan 4-6 yaş Kur'an kursu öğreticileri programdan memnuniyetlerini dile getirdiler.

"Dersimiz Çocuk", "Çocuklar Bizim Neyimiz Olur?" ve "Filistinli Çocuklar" konularının konuşulduğu toplantıda çocuk edebiyatının öneminden de bahsedildi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri