Osmaniye’de şehit Aileleri Ve Gazilere Ziyaret

Osmaniye'de şehit Aileleri Ve Gazilere Ziyaret

şehit aileleri ve gazilere ziyaret

03 Kasım 2023 - 18:50

Osmaniye İl Müftülüğü Ziyaret Ekibinden Cumhuriyetin 100. Yılında Şehit Ailelerine ve Gazilerimize Anlamlı Ziyaret

Osmaniye İl Müftülüğü tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, vaiz, Din Hizmetleri Uzmanı ve diğer Din Görevlilerinden oluşan ziyaret ekibi tarafından vatanımızın bize miras bırakılmasında fedai can eden ve her bir karış toprağı kanları ile sulayan şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz evlerinde ziyaret edildi.

Yapılan ziyaretlerde Din Hizmetleri Uzmanı Hanifi Türkmen tarafından tüm şehitlerimiz ve bizlere bu cennet vatanı miras bırakan aziz ecdadımızın ruhları için Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldıktan sonra Cezaevi Vaizi Ebubekir Oğuz ve Vaiz Recep Alkan tarafından dua edildi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri