Osmaniye’de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Açılış...

Osmaniye'de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Açılış Programı Ahmet şekir Ersoy Kültür Merkezinde Yapıldı

camiler ve din görevlileri haftası açılış programı ahmet şekir ersoy kültür merkezinde yapıldı

01 Ekim 2021 - 18:50

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası açılış programı Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde yapıldı. Programa İl Müftüsü Ali Çakmak, İl Müftü Yardımcısı Alaaddin Hançer, Şube Müdürleri, Vaizler , Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Zafer Cami İmam-Hatibi Mahmut Durmuş’un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın, Camiler Din Görevlileri Haftası açılış programı ile ilgili konuşmasının izlenmesi ile devam etti.

İl Müftüsü Ali Çakmak; “Camiler ve Din Görevlileri Haftamız yıllardır kutlanıyor inşallah bundan sonra da kutlanmaya devam edecek. Din görevlilerimiz görevlerini vicdanları ile ifa ederler. Bizler görevlerimizi ibadet şuuru içerisinde yapmalıyız.  Bu dinin yayılması için yapılan fedakarlıkları iyi tahlil etmemiz gerekir. Bu din birilerinin emek vermesi ile bugünlere kadar geldi. İnşallah bundan sonra da bu görev bizlerin sorumluluğunda Rabbimizin izniyle.” dedi.

Program sonunda Diyanet İşleri Başkanlığınca Cami ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen bilgi yarışmalarında başarılı olan personele ödülleri İl Müftüsü Ali Çakmak tarafından verildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Ve Istişâre Semineri” Ile “2024 Yılı Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri” Düzenlendi.
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu...