Osmaniye’de Güçlü Aile, Güçlü Toplum, Bilinçlendirme Ve...

Osmaniye'de Güçlü Aile, Güçlü Toplum, Bilinçlendirme Ve Farkındalık Oluşturma Toplantısı

güçlü aile, güçlü toplum, bilinçlendirme ve farkındalık oluşturma toplantısı

01 Mayıs 2019 - 18:51

Osmaniye Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi; “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, Aile İçi İletişim, Öfke Kontrolü, Çocuk Gelişimi ve Okul-Aile İlişkisi” vb. konularda 29.04.2019 tarihinde saat: 14:00’de Müftülüğümüz konferans salonunda bilinçlendirme ve farkındalık artırma toplantısı gerçekleştirdi.

Düzenlenen toplantıya Osmaniye Valisi Ömer Faruk COŞKUN’un eşi Sevilay COŞKUN Hanımefendi,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, İl Müftü Yardımcısı Berrin ERDOĞAN, Bayan Kur’an Kursu Öğreticileri ve Öğrencilerimiz  katıldı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri