Osmaniye’de Gülistan Ve Elif Körlü Kız Kur’an Kursları,...

Osmaniye'de Gülistan Ve Elif Körlü Kız Kur'an Kursları, Hafızlık Ve Proje Hafızlık Imam-hatip öğrencileri "aslantaş Gençlik Kampı'na" Katıldılar

gülistan ve elif körlü kız kur'an kursları, hafızlık ve proje hafızlık imam-hatip öğrencileri "aslantaş gençlik kampı'na" katıldılar

23 Eylül 2019 - 15:14

İl Müftülüğümüze bağlı Gülistan ve Elif KÖRLÜ Kız Kur’an Kursu,  hafızlık ve hafızlık proje İmam-Hatip öğrencileri sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunmak amacıyla 17-19 Eylül 2019 tarihleri arasında  Aslantaş Gençlik Kampında “Gençlik Kampı” programına katıldılar.

Öğrencilerimiz gençlik kampında yüzme, okçuluk, doğa yürüyüşü, halk oyunları, el sanatları gibi etkinliklerin yanı sıra kültürel gezilere ve kişisel gelişim seminerlerine kadar pek çok aktivitede bulundular.

Kampta öğrencilerle bir araya gelen İl Müftü Yardımcısı Berrin ERDOĞAN kamp süresince öğrencilere destek olarak kampın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu