Osmaniye’de Ingiliz Ashleıgh Tayla Farmer Müslüman Oldu

Osmaniye'de Ingiliz Ashleıgh Tayla Farmer Müslüman Oldu

ingiliz ashleıgh tayla farmer müslüman oldu

04 Kasım 2020 - 18:50

İngiliz vatandaşı Ashleıgh Tayla Farmer, Osmaniye İl Müftülüğüne müracaat ederek İslam dinini tercih ederek Müslüman oldu.

Lise mezunu olan  Ashleıgh Tayla Farmer; yaşadığı yerde çocukluğundan itibaren Müslüman arkadaşlarının olduğunu, onlardan etkilenerek Kur’an-ı Kerim’in İngilizce mealini baştan sona okuduğunu, İslam dinine karşı kalbinde bir sevgi hissettiğini ifade ederek Osmaniye İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu ve şahitler huzurunda Kelime-i Şahadet ve Kelime-i Tevhid’i söyleyip İslam dinini kabul etti ve Aslı ismini aldı.

Aslı’ya Osmaniye İl Müftülüğünde düzenlenen İhtida merasiminde İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından İhtida Belgesi, İngilizce “Kur’an-ı Kerim Meali” ile İslam Dini kitapları hediye edildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...