Osmaniye’de Kur’an Kurslarından Yardım Kermesi

Osmaniye'de Kur'an Kurslarından Yardım Kermesi

kur'an kurslarından yardım kermesi

04 Nisan 2019 - 18:51

İlimiz Müftülüğüne bağlı Kur'an Kursları "Şehitlerimiz ve Gazilerimiz adına Afrika'da Su Kuyusu Projesi " yararına kermes düzenledi.

Cumhuriyet meydanındaki kermes'e İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU, AFAD İl Müdürü Serhat BULUT, İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Şehit aileleri ve Gazilerimiz ile birlikte Kur'an Kursu Öğreticileri ve öğrencileri, İmam- Hatip ve Müezzin Kayyımlar, STK temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU " İl Müftülüğümüz ve TDV Osmaniye Şubesi olarak Afrika da Şehitlerimiz ve Gazilerimiz adına su kuyusu açma projemize destek olmak için Kur'an Kurslarımızın düzenlediği kermes programı 3 gün boyunca vatandaşlarımıza hizmet edecek.Yapacağınız harcamalar hayır hasenat olarak projemize katkı sağlayacaktır. Amacımız Afrika da susuzluk çeken Müslüman din kardeşlerimize bir yudum su da senin için aksın, bir damla su bin damla umut olmak istiyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Grup Meşalenin İlahi, ezgi ve gösterilerinin ardından İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU ve katılımcılar açılış kurdalesini kesti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret