Osmaniye’de Liseler Arası "çanakkale şehitlerine"...

Osmaniye'de Liseler Arası "çanakkale şehitlerine" şiir Okuma Yarışması Finali Yapıldı

liseler arası "çanakkale şehitlerine" şiir okuma yarışması finali yapıldı

22 Mart 2019 - 18:51

Diyanet İşleri Başkanlığımızın  "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi "  faaliyetleri kapsamında, İlimiz Müftülüğünce lise öğrencileri arasındaki  "Çanakkale Ruhu" teması ile Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" isimli şiirini okuma yarışmasının İl Finali  İl Müftülüğü konferans salonunda yapıldı.

İlimiz ve bağlı ilçelerden 6 finalistin katıldığı yarışmada İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU'nun başkanlığındaki komisyonun değerlendirmesi sonucu  İlimiz Merkez Hasan Aybaba Anadolu Lisesi Öğrencisi Baturalp GÜNER birinci,  Düziçi Çeaş Anadolu Lisesi Öğrencisi Mirsad Harrani KURT İkinci, Kadirli 80 Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğrencisi Nisa Nur TAŞÇI Üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret